Prova på Crossfit

by | Mar 23, 2021 | Träna Crossfit, För vem är Crossfit, Träning | 0 comments

TA STEGET OCH PROVA CROSSFIT

”Jag måste bara bli mer vältränad först”, ”På måndag”, ”Nästa år”, ”Jag känner ingen”, ”Jag har inte tid”.

Så här kan det låta och ja, jag tror att vi alla någon gång har sagt ovan citat som ursäkt för något. Det måste få vara så ibland men det är väldigt lätt att man hamnar i en ond cirkel och att dessa citat blir grundsvaret. Jag vet inte hur många gånger jag fått motiveringen att en person så gärna vill börja i CrossFit men att denne först vill bli mer vältränad. Jag blir lika konfunderad nu när jag skriver det som när jag hör det, va? Det kanske ligger hos oss som utövar CrossFit att vi på något sätt skapat en bild av att man måste vara vältränad eller ha någon form av förkunskap för att börja träna CrossFit. Så är inte fallet, de personer som vi blir mest imponerade av och som det ger mest är de personerna som trots i stort sett ingen träningsbakgrund en dag kommer in i boxen och vill prova på CrossFit. Många av dem uppger redan efter några veckor att de mår väldigt mycket bättre, de är piggare, de arbetar effektivare, de leker mer med sina barn, de sover bättre, de äter bättre, de stressar mindre, deras livskvalitet blir helt enkelt bättre.

Vi hoppas och önskar att ni som vill höja er livskvalité kommer och provar på CrossFit. Det är en investering i er själva och er hälsa. Många av er ställer er frågan hur ni ska hinna med att träna, det gör ni. De timmar du investerar i träning varje vecka får du tillbaka likt nämnt ovan, majoriteten av våra medlemmar upplever att de indirekt hinner med mer för att de mår bättre av att träna. Det handlar om prioriteringar och vad kan vara viktigare än din egen hälsa? Mår du bra är det i sin tur lättare att få dem i din närhet att må bra.

Följ oss

Vill du veta mer oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 Crossfit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Pin It on Pinterest

Share This