Personal & coacher

TEAM 421

Våra coacher 

Träning handlar om kunskap, glädje och inspiration. Våra certifierade och utbildade CrossFitcoacher finns här för att hjälpa dig att nå dina mål, stötta och se till att du utvecklas både fysisk, tekniskt och mentalt. Det är medlemmarna och coacherna tillsammans som gör boxen. Nedan finner ni en presentation av vilka vi är på 421 CrossFit. 

Linnea Ljungkvist

Delägare och coach

Linnea spelade som liten fotboll och innebandy, den största passionen som ung var street dance (hiphop), där hon tävlat i SM, EM och VM. När Linnea blev äldre så lämnade hon lagidrotten för styrketräningen, när ett erbjudande på lets deal dök upp slog hon till med crossfit, en dröm hon haft ett tag. Linnea har alltid vetat att hon vill utbilda och utveckla andra, hon började som coach 2019 och ser coachande som ett perfekt sätt få utlopp för in pedagogiska sida i kombination med intresset för hälsa och träning. För Linnea handlar crossfit om att våga utmana sig själv och att ha roligt.

Utbildningar:
• CrossFit Lvl 1
• Crossfit Kids 

Markus Sydberg

Delägare och coach

Som liten tränade Markus dag in och dag ut, framför allt hockey och fotboll, gick sedan vidare till gymträning. 2011 började han med crossfit. Markus gillar att bygga pass och är den som programmerar företagspassen, han älskar att se atleter ge allt och lyckas med det lilla extra.

Utbildningar:
• CrossFit Lvl 1
• Tyngdlyftning steg 1
• Kettlebellinstruktör steg 1
• Kostrådgivare

Damien Pruvot

Damien har en bakgrund inom breakdance, något han höll på med i cirka 10 år, innan han 2015 hittade crossfit. Damien känner att crossfit ger honom samma stimulans och typ av intensitet som breakdansen gav honom. När Damien tränat ett tag insåg han att han föredrog att coacha och utveckla sina vänner framför att träna själv, 2016 började han coacha. Förutom utbildningar inom crossfit utbildade Damien sig även inom anatomi och fysisk prestation. Damien är en proffsig coach, som att älskar att lära ut till andra, han har humor samt nära till skratt. Damien gillar att lära sig nya saker varje dag, han har intresse i all och hand åsikt är att det finns ingen EGO i Crossfit, ni kan och om ni vill. Damiens mål på 421 är att lära oss alla bli en bättre version av oss själva.

Utbildningar:
• Lärde sig svenska på 6 månader.
• CrossFit Lvl 1
• CrossFit Lvl 2
• Crossfit Kids
• Eleiko Weightlifting

Maggie Jensen

Coach

Maggie har tidigare spelar fotboll och basket på hobbynivå, crossfit upptäckte hon i Australien 2014. Idag kretsar stora delar av hennes liv kring hälsa och träning och hon brinner för att utveckla atleter genom att coacha klasser och ha PT. Hjärtat klappar lite extra för olympiska lyft. Maggie tror på långsiktig uppbyggnad av kroppen och värderar bra teknik framför något annat.

Utbildningar:
• CrossFit Lvl 1
• CrossFit Lvl 2
• Tyngdlyftning steg 1
• Kettlebelinstruktör steg 1
• Eleiko basic gymnastic trainer

 

Mika Juuska

Coach 

Mika har en idrottsbakgrund som innefattar all från simning, judo, friidrott och mycket innebandy. Inom innebandy spelade han i nästa högsta ligan i Sverige, han har även med sig många år som ungdomsledare.

Mikas intresse för CrossFit väcktes 2015 och han kände från start att det var en idrott som passade honom då den är mångfasetterad, alla hans favorit grenar finns inkluderade som gymnastik, kondition och olympiska lyft.

Mika har coachat sedan 2017, han leder CrossFit Teens sedan starten våren 2018.  I sitt coachande drivs han av att få människor att röra sig, må bättre och gör en inverkan i deras vardags med hjälp av träning. Detta genom att få människor att tro på sig själva och ge dem nycklar att hitta ett gott självförtroende samt en bra självförtroende. Enligt Mika glömmer vi ofta bort att vi kan så mycket än vad vi tror.

Utbildningar:
• CrossFit Lvl 1
• Ungdomsledarutbildningar i innebandy.

Lisa Leijon

Coach

Som 6-åring började Lisa med lek med boll, vilket ledde henne vidare till handboll. Handboll höll Lisa på med fram till 20-års ålder, då hon spelade i allsvenskan med Skara HF. Efter handbollen blev det ett par år med gymträning, vilket var roligt men Lisa saknade lagsporten. Våren 2016 introducerades Lisa till crossfit av vår coach Linnea, sedan dess är hon fast och sommaren 2020 började hon coacha. Träning och hälsa har alltid varit en stor del av Lisas liv, genom att coacha vill Lisa utvecklas och föra vidare sin samlade kunskaper till andra. Lisa älskar flåsiga Wod:ar där man får möjligheten att ta i mer än vad trodde var möjligt, med känslan efteråt. Som coach tycker Lisa att det är roligt att få möjlighet att peppa andra att våga utmana sig själva och ta i ordentligt för att nå den underbara känslan efter avslutat pass.

Nick Asuncion

Coach

Nick är född i USA, uppvuxen i Kanada men bor numera i Sverige. Nick har en bred atletiska bakgrund från Ishockey, Amerikans Fotboll, Fotboll och Friidrott. 

Ända sedan 2001 har Nick utfört styrkelyft samt CrossFit. Han började coacha 2015 och hans passion är styrkelyft. 

Nick coachar huvudsakligen på engelska. 

Utbildningar:
• CrossFit Lvl 1
• CrossFit Lvl 2
• CrossFit Scaling

Hannes Hallden

Coach

Han började som ungdom i crossfit teens, tävlar på elitnivå och är en del i vårt coachteam. 

Hannes har ett starkt träningsintresse och innan Crossfit tränade Hannes Innebandy i 6 år och även taekwondo. Idag satsar han hårt på att bli en av de bästa atleterna i Sverige och har tävlat på SM i funktionell fitness flera gånger.

Utbildning:
• Eleiko, Functional trainer 

Coach-Damien-Pruvot-421CrossFit
Robin Andersson

Coach

Robin Andersson har tränat CrossFit sedan 2014 och fastnade för att träningsformen är omväxlande och kräver mycket fokus. Robin började coacha 2018 och drivs av att få vara en del av medlemmarnas utveckling. Det är utan tvekan det bästa med att vara coach, enligt Robin.Om han själv får välja övning är snatch en favorit – både att utöva själv och att lära ut.

När han inte är i boxen eller spenderar tid med familjen tar han varje chans han kan till att lära sig

Utbildning:
• Tyngdlyftning steg 1

Coach-Kevin-Walison-421CrossFit
Kevin Walison

Coach

Född i Mölndal och uppvuxen i Stenungsund fastnade Kevin direkt för crossfit efter att ha följt med på ett företagspass 2018. Med bakgrund inom amerikansk fotboll, Boxning, BJJ & MMA älskar Kevin högintensiv och mentalt utmanade träning och därför passade crossfit perfekt in.

Brinner för mötet med människor som vill utmana sig själva och ta träningen till nästa nivå. Största delarna av livet kretsar nu kring familjen, crossfit och ledarskap inom juniorhockey. Olympiska lyft och maskiner är absoluta favoritövningar.

Följ oss

Vill du veta mer om oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 CrossFit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest