Schema bokning kalender

Schema

Med ett brett utbud av klasser och open gym 24/7 kan man träna från tidigt morgon till sen kväll.  Vi använder oss av bokningssystemet wodify och har passerkort för alla medlemmar om man vill komma in när anläggningen inte är bemannad. 

Schema i Wodify

Öppna schema i Wodify

Passlista i Wodify

Gå till Wodify och se lista på pass

Boka pass

Boka pass direkt i Wodify

Vårt schema 

 

bokningsregler

Hur bokar man klasser?

Som medlem på 421CrossFit har du tillgång till Wodify både som app i telefonen eller via webben. Du kan där boka lediga pass, registrera dina resultat, avboka och mycket mer.

Hur avbokar man klasser?

Avbokning sker precis som bokning via Wodify. Boka av så tidigt som möjligt, avbokning senare än 3 h (10 h vid morgonpass) innan passet startar debiteras med en avgift på 50 kr. Boka alltid av när du inte kan komma oavsett. För varje pass du bokar dig på och inte dyker upp, finns det risk för att det sitter en annan atlet hemma och hoppas på att just din plats ska bli ledig.

Hur många klasser kan man boka?

Man kan boxa 5 dagar i förväg. Antalet bokningsbara pass är begränsat till 1 pass om dagen. Har man redan kört sitt inbokade pass för dagen och det fortfarande finns pass kvar på någon av de andra går det bra att boka igen.

Antal platser på klassen

De flesta klasser har 12 platser. Till skillnad från klasser på tex gym så är grupperna betydligt mindre i CrossFit. Vi vill ha nära kontakt och ge varje medlem den stöttning som krävs. Är klassen fullbokad kan man stå på “reservlista”

Boka reservplats

Om en klass är fullbokad kan man boka sig som reserv. Om en plats blir ledig för att någon bokar av så går det ut ett mail till alla på reservlistan att det finns en ny boningsbar plats.

Incheckning vid klass

Det är ditt ansvar att vara incheckad i Wodify när passet börjar. Notera att du inte får checka in förrän du kommit till boxen. Enda sättet att veta om du som medlem varit  passet är via incheckningen. Glömmer man checka in så får man med andra ord betala avgiften a 50 kr för sen avbokning

När kan man signa in?

Man skall ALLTID signa in och det är inte tillåtet att signa in utanför lokalen tex när man sitter hemma. Självklart skall man signa in före passet men glömmer man går det även att checka upp till in 1 h efter passet. Vid utebliven incheckning utgår en avgift på 50 kr.

Inställt pass

Även om det är sällan det händer kan ett pass bli inställt. En coach kan bli sjuk med kort varsel eller att det ställs in för att det av någon anledning är för få bokade. Det krävs minst 2 bokade på passet 3h innan för att ett pass skall bli av. Blir ett pass inställt kommuniceras detta ut på mail till alla bokade och det går även att se i Wodify.

Behöver man boka Open Gym

Uppdatering i samband med covid19:  Under pandemin behöver man tillfälligt boka tid för open gym. Detta för att det inte skall bli för många personer i lokalen samtidigt. Vi är måna om din och de andra medlemmarnas hälsa.

Open gym  är öppet 24//7. Med ditt passerkort kommer du in och kan träna dygnet runt. Det krävs dock att du har grundläggande kunskap i CrossFit och att coacherna anser att du är mogen att träna på egen hand.

Se vilka som är bokade

Ibland kanske vi vill träna med våra vänner. Som medlem går det i att se vilka som har bokat passet genom att logga in på Wodify på webben. Tyvärr finns inte denna funktionen via appen.

DAGENS WOD

Metcon
EMOM 25’
1/ 20-30’’ hollow hold
2/ 40-60m farmer carry
3/ 2 turkish get up
4/ 20-30’’ back rack hold

RX: 32/24kg, AHAP, ungefär 100-110% rm backsquat eller mindre
N2: 24/20kg
N1: 20/16kg
Metcon
Accessory Work:
3 rounds för kvalitet of
10 deficit lunges bakåt
3/3 hamstrings curl med roddmaskinen

DAGENS KLASSER

DateTimeEventCoach
No upcoming events.

Gäst-träning

I Sverige finns ett starkt CrossFit community. Det betyder att man som medlem ofta är välkommen att träna på en gästbox om man är på annan ort. Vi hälsar därför övriga sverige välkomna till oss. Hör av er nedan till oss så berättar i mer om hur det fungerar på 421CrossFit

Bring a Friend

Är du medlem och har en vän som vill följa med och testa vår box går det givetvis bra.  Är det första gången man kör CrossFit finns möjlighet att vara med på våra BAS WODar.  Kontakta oss för att boka plats eller få mer information. 

PROVA PÅ PASS

Kanske är du nyinflyttat, nyfiken på Crossfit eller bara har hört gott om vår box? Det går självklart att testa ett pass hos oss för att få lära känna oss bättre. Är det första gången du kör CrossFit finns möjlighet att vara med på våra BAS WODar och har du tidigare erfarenhet hjälper våra coacher dig att hitta rätt klass.  Kontakta oss för att boka plats eller få mer information. 

Passerkort

Som medlem går det att beställa passerkort. Med detta har du tillgång till anläggningen dygnet runt om du till exempel vill köra egna träningsupplägg eller har svårt att komma loss de tider klasserna är. Rutiner kring hur man sätter på musik, tänder lampor eller annat fås i samband med att man häntar ut kortet. 

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest