Klasser & Program

Träning

Klasser

Vi erbjuder en rad olika typer av gruppträning. Klasserna har olika inriktning och nivå och det finns möjlighet för alla att utvecklas och ha få resultat oavsett vart i livet man befinner sig. 

Medlemskap

Vi har medlemskap på tre olika nivåer för att kunna hjälpa så många som möjligt till ett bättre och sundare liv. Alla våra medlemmar erbjuds målsamtal och uppföljning. För vissa räcker det med tillgång till klasser, barnrum och open gym medan andra vill ha mer specifika anpassningar i sina upplägg och ibland även hjälp med större livsstilsförändringar.

Personlig träning

På 421CrossFit finns flera engagerade och personliga tränare certifierade i Crossfit. Vi erbjuder klassisk personlig träning och kostrådgivning. Som CrossFitbox lär vi även ut och coachar i Olympiska Lyft, Gymnastik, Mobilitet och tävlingssatsningar.  Flera gånger varje år anordnas workshops inom träning, kost och livsstil för de som vill ha extra inspiration. Som en del i vissa av våra medlemskap ingår även individuella program kombinerade med både personlig träning, kostrådgivning och  workshops. 

 

 

Open Gym

CrossFit är en träningsform där man ständigt kan utvecklas. För er som är trygga i övningar och teknik erbjuder vi Open Gym dygnet runt. 

Klasser för alla nivåer

Crossfit bygger på omväxlande och varierade övningar under olika intensitet. På de olika klasserna går man igenom och tränar övningar och teknik.  Det finns en rad olika nivåer och inriktningar för att alla skall känna sig trygga och utvecklas.

Bas Wod

Vi har två stycken bas-wodar i veckan. Alla är välkomna på dessa pass men det huvudsakliga syftet är att nybörjare skall få  lite extra genomgång på dessa pass. De har samma upplägg som ordinarie programmering men modifierade och lättare med tex färre set för att kunna fokusera på tekniken och att individen ska få mer 1:1 coachning. Är du helt ny inom Crossfit kan det vara ett bra pass att gå på. 

WOD

WOD betyder “workout of the day”, eller på svenska; dagens träningspass. Det är alltså ett sätt att beskriva vad en Crossfit-Atlet skall träna under dagen. I Boxen erbjuder vi varje dag WOD-klasser där man i grupp om max 12 personer utför träningspass. Våra certifierade Crossfitcoacher guidar er igenom ett pass som ofta består av styrka, flås och teknik. 

Hero Wod

Hero wod är lite “tuffare” pass, som alla kan delta på.  Tanken är att utmana sig lite extra.  Passen syns inte i Wodify förrän vid passets start för att öka överraskningsmomentet.  Wodarna är ofta välkända i CrossFitvärlden och skapade för att  hedra soldater som omkommit i krig.

RX-wod

RX-Wod är pass är för den mer avancerade atleter, där coachen inte coachar utan deltar själv. Vill man utvecklas tävlingsmässigt och sparras är passen bra. Det finns fastlagda kriterier för att få delta på RX-passen – kolla med Maggie eller Damien.

Olympiska lyft

Olympiska Lyft, eller tyngdlyftning, är klassisk träning med skivstång. Fokus ligger på Clean& Jerk och Snatch och klasserna syftar till att du på ett säkert och roligt sätt skall bli bättre på de Olympiska lyften.  Man varvar teknik med styrka, lyft och mobilitet.    

Power Lifting

Styrkelyft är i grunden en klassisk sport där man tävlar i knäböj, bänkpress och marklyft. Hos oss fungerar klasserna som en bas för att utveckla grundstyrka och gör att du presterar bättre på övriga pass. 

Gymnastik

Gymnastik: här ligger fokus på de gymnastiska övningarna, både teknik men även uppbyggande styrka för att klara av övningarna, ex på övningar är pull-ups, handstand och toe to bar.

Crossfit Kids

CrossFit Kids är anpassade klasser för barn 6-11 år, Tanken är att på ett roligt och tryggt sätt introducera dem till Crossfit. Vi försöker under klassserna att skapa en lagom kombination av lek och utmaning och med all rolig utrustning som finns i en crossfitbox brukar det snabbt bli en favorit bland barnen. 

Crossfit Teens

Crossfit Teens är anpassade CrossFitpass för 12-16 åringar. Tanken är att på ett säkert och tryggt sätt bygga upp stryka, teknik och kondition. Fokus ligger på glädje och gemenskap där alla lär sig att tävlingen är den egna prestationen. Passen rullar terminsvis men det går bra att hoppa in även under tiden. 

Företagspass

Vi skräddarsyr pass, event, föreläsningar och utbildningar för företag. Det vanligaste upplägget är att man bokar upp en tid 1 ggn/ veckan där vi tillsammans med er lägger upp träning som stärker teamkänsla och kamratskap. 

Gravidträning

Vi hjälper dig att anpassa din träning vid graviditet och är ni flera håller vi även klasser specifikt riktade mot gravida. Kontakta oss för mer information då formen är väldigt individuell under graviditeten. 

Mammaträning

CrossFitpass för dig som är påväg tillbaka efter graviditet. Vi jobbar metodiskt och säkert för att få tillbaka stryka och kondition. På anläggningen finns gott om plats för allt som hör barnlivet till och du kan ha vagn eller babysitter nära intill.  Vi har både dusch och skötbord i boxen och i vår kafédel finns micro. Självklart kan syskon följa med och får tillgång till soffor, tv och tv-spel. På övervåningen finns även ett obemannat barnrum fyllt med leksaker. 

Vi bjuder på fri konsultation

Vill du har råd kring hur du kan förbättra din livsstil och få ett aktivare liv? Är du nyfiken på CrossFit och undrar om det är rätt träningsform för dig? Vill du veta mer om oss eller hur man tränar i en Crossfitbox?  Boka en kostnadsfri konsultation hos oss så får vi lära känna dig och berätta mer. 

Personlig träning

Våga investera i dig själv och din hälsa. Det finns lika många anledningar att anlita en personliga tränare som det finns individer. Vissa behöver hjälp, inspiration och motivation medan andra tävlingssatsar och behöver hjälp att nå maximala resultat. Oavsett behov finns vi med fullt fokus på dig. I vissa av våra medlemskap ingår det varje månad personlig träning för att lyckas så bra som möjligt med din hälsoresa. 

Viktnedgång

De vanligaste orsaken till att man börjar träna är att man vill gå ner i vikt och forma sin kropp. För att nå hållbara och långsiktiga resultat rekommenderar vi att ta hjälp av någon av våra personliga tränare. De ger dig rätt balans och kunskap som gör att du behåller dina resultat över tid. 

Styrka

Genom att bli starkare förbereder du dig också bättre inför vardagens utmaningar. Din hållning blir bättre, du bibehåller muskelstryka högra upp i åldern och minskar risken att skada dig. Med en personlig tränare lägger du effektivt upp ett anpassat program för att få en starkare och sundare kropp.

Kondition

Våra personliga tränare hjälper dig att anpassa träningen efter dina förutsättningar och tillsammans kan lägger ni upp konditionsprogram som stärker bland annat syreupptagningsförmåga och uthållighet. 

Hur fungerar personlig träning?

Personlig träning är ett skräddarsytt träningspass med dina behov i fokus. Passen kan se olika ut och ha olika upplägg beroende på vad du har för syfte. Vissa vill få motivation och ny energi och andra vill slipa på tekniska moment för att prestera bättre.

Personlig träning i present

Få presenter och julklappar är så uppskattade som personlig träning. Vill du unna någon du tycker om lite extra hälsa går det självklart bra att köpa ett presentkort hos oss. Hör av dig så löser vi det.

Kan man dela på en PT-timma?

Det går bra att vara två som delar på en PT timma. Detta heter då PT-Duo. Ni finner mer information på vår prislista.

Hur bokar man personlig träning?

Kontakta vår headcoach för att boka tid med någon av våra personliga tränare. Det går utmärkt på plats, via chatten eller e-mail.

Får man rabatt om man köper många timmar?

Om ni är intresserade av att köpa ett större paket med PTtimmar coaching eller liknande så kontakta oss för offert.

För vem är personlig träning?

Anledningarna att använda en PT är lika många som det finns individer. Oavsett nivå kan alla utvecklas och att satsa på sin egen hälsa är den bästa investeringen man kan göra. Våra PT´s har klienter från 14 år  till 60 år. Vi finns här för alla.

I vilka medlemskap ingår personlig träning?

Det finns tre olika medlemskap. I SILVER och GULD ingår personlig träning varje månad. Det går självklart att köpa till personlig träning oavsett medlemskap och även att köpa fler timmar i de medlemskap där det redan ingår.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest