Klasser & Program

Träning

Klasser

Vi erbjuder en rad olika typer av gruppträning. Klasserna har olika inriktning och nivå och det finns möjlighet för alla att utvecklas och ha få resultat oavsett vart i livet man befinner sig. 

Medlemskap

Som medlem hos oss har du fri tillgång till klasser och open gym dygnet runt. Alla våra medlemmar erbjuds målsamtal och uppföljning. Vill du ha mer stöd och coachning i din träning kan du köpa till kringtjänster såsom individuell programmering eller PT-timmar. Får du inte till så många träningspass hos oss som du hade önskat finns det möjlighet att köpa klippkort hos oss. 

Personlig träning

På 421CrossFit finns flera engagerade och personliga tränare certifierade i Crossfit. Vi erbjuder klassisk personlig träning och kostrådgivning. Som CrossFitbox lär vi även ut och coachar i Olympiska Lyft, Gymnastik, Mobilitet och tävlingssatsningar.  Flera gånger varje år anordnas workshops inom träning, kost och livsstil för de som vill ha extra inspiration. Det finns också möjlighet att köpa ett individuellt träningsprogram och kombinera det med t. ex. personlig träning. 

 

 

Open Gym

CrossFit är en träningsform där man ständigt kan utvecklas. För er som är trygga i övningar och teknik erbjuder vi Open Gym dygnet runt. 

Klasser för alla nivåer

Crossfit bygger på omväxlande och varierade övningar under olika intensitet. På de olika klasserna går man igenom och tränar övningar och teknik.  Det finns en rad olika nivåer och inriktningar för att alla skall känna sig trygga och utvecklas.

SLIMFIT

Några gånger per vecka erbjuder vi vårt populära pass SlimFit. Det är ett konditionspass med fokus på uthållighet och flås. Ibland består passet av korta intervaller, ibland av långa intervaller eller stora set. Vi blandar konditionsmaskiner med kroppsviktsträning och arbete med vikter eller odd objects. SlimFit passar alla, oavsett nivå, och coachen hjälper dig självklart att anpassa passet efter din nivå. 

WOD

WOD betyder “workout of the day”, eller på svenska; dagens träningspass. Det är alltså ett sätt att beskriva vad en Crossfit-Atlet skall träna under dagen. I Boxen erbjuder vi WOD-klasser där man i grupp om max 12 personer utför träningspass. Våra certifierade Crossfitcoacher guidar er igenom ett pass som ofta består av styrka, flås och teknik. 

MOVE WELL

Move Well fokuserar på just det namnet utlovar, bra rörelser. Vi lägger mycket tid på rörelseträning och stretching men även på övningar som hjälper dig med kroppsuppfattning och kroppskontroll. Målet med träningspassen är att du ska få ett bra rörelsemönster och stabila positioner så att du behärskar övriga rörelser inom crossfit. Fokus läggs t. ex. på att hitta en god position för din squat och på att utmana din rörlighet ovanför huvudet.

TEAMPASS

På lördag förmiddag kickar vi igång helgen med ett 90 min långt teampass. All träning utförs i team om 2, 3 eller 4 personer. Träningen är varierad och innehåller såväl teknik som styrka och flås. Fokus ligger på stämning, samarbete och lagkänsla.

Olympiska lyft

Olympiska Lyft, eller tyngdlyftning, är klassisk träning med skivstång. Fokus ligger på Clean& Jerk och Snatch och klasserna syftar till att du på ett säkert och roligt sätt skall bli bättre på de Olympiska lyften.  Man varvar teknik med styrka, lyft och mobilitet.    

Power Lifting

Styrkelyft är i grunden en klassisk sport där man tävlar i knäböj, bänkpress och marklyft. Hos oss fungerar klasserna som en bas för att utveckla grundstyrka och gör att du presterar bättre på övriga pass. Just nu erbjuder vi inte klasser i styrkelyft men dessa pass återkommer i schemat i perioder. Vi säljer även programmering för grundstyrka där knäböj, bänkpress och marklyft är viktiga delar.

Gymnastik

Gymnastik: här ligger fokus på de gymnastiska övningarna, både teknik men även uppbyggande styrka för att klara av övningarna, ex på övningar är pull-ups, handstand och toe to bar. Just nu erbjuder vi inte klasser i gymnastik men dessa pass återkommer i schemat i perioder. Vi säljer också programmeringar för att t. ex. klara din första strikta pullup. 

Crossfit Kids

CrossFit Kids är anpassade klasser för barn 9-11 år, Tanken är att på ett roligt och tryggt sätt introducera dem till Crossfit. Vi försöker under klassserna att skapa en lagom kombination av lek och utmaning och med all rolig utrustning som finns i en crossfitbox brukar det snabbt bli en favorit bland barnen. 

Crossfit Teens

Crossfit Teens är anpassade CrossFitpass för ungdomar 12-18 år. Tanken är att på ett säkert och tryggt sätt bygga upp stryka, teknik och kondition. Fokus ligger på glädje och gemenskap där alla lär sig att tävlingen är den egna prestationen. Passen rullar terminsvis men det går bra att hoppa in även under tiden. 

Företagspass

Vi skräddarsyr pass, event, föreläsningar och utbildningar för företag. Det vanligaste upplägget är att man bokar upp en tid 1 ggn/ veckan där vi tillsammans med er lägger upp träning som stärker teamkänsla och kamratskap. 

Gravidträning

Vi hjälper dig att anpassa din träning vid graviditet och är ni flera håller vi även klasser specifikt riktade mot gravida. Kontakta oss för mer information då formen är väldigt individuell under graviditeten. 

Mammaträning

NY START 20/9 2023. CrossFitpass för dig som vill komma igång tryggt och säkert efter graviditet och förlossning. Vi jobbar metodiskt och säkert för att få tillbaka stryka och kondition. Fokus läggs också specifikt på bäckenbotten och de inre magmusklerna. På anläggningen finns gott om plats för allt som hör barnlivet till och du kan ha vagn eller babysitter nära intill.  Vi har både dusch och skötbord i boxen och i vår kafédel finns micro. Självklart kan syskon följa med och får tillgång till soffor, tv och tv-spel. Klasserna erbjuds i perioder om 6v. 

Vi bjuder på fri konsultation

Vill du har råd kring hur du kan förbättra din livsstil och få ett aktivare liv? Är du nyfiken på CrossFit och undrar om det är rätt träningsform för dig? Vill du veta mer om oss eller hur man tränar i en Crossfitbox?  Boka en kostnadsfri konsultation hos oss så får vi lära känna dig och berätta mer. 

Personlig träning

Våga investera i dig själv och din hälsa. Det finns lika många anledningar att anlita en personliga tränare som det finns individer. Vissa behöver hjälp, inspiration och motivation medan andra tävlingssatsar och behöver hjälp att nå maximala resultat. Oavsett behov finns vi med fullt fokus på dig. I vissa av våra medlemskap ingår det varje månad personlig träning för att lyckas så bra som möjligt med din hälsoresa. 

Viktnedgång

De vanligaste orsaken till att man börjar träna är att man vill gå ner i vikt och forma sin kropp. För att nå hållbara och långsiktiga resultat rekommenderar vi att ta hjälp av någon av våra personliga tränare. De ger dig rätt balans och kunskap som gör att du behåller dina resultat över tid. 

Styrka

Genom att bli starkare förbereder du dig också bättre inför vardagens utmaningar. Din hållning blir bättre, du bibehåller muskelstryka högra upp i åldern och minskar risken att skada dig. Med en personlig tränare lägger du effektivt upp ett anpassat program för att få en starkare och sundare kropp.

Kondition

Våra personliga tränare hjälper dig att anpassa träningen efter dina förutsättningar och tillsammans kan lägger ni upp konditionsprogram som stärker bland annat syreupptagningsförmåga och uthållighet. 

Hur fungerar personlig träning?

Personlig träning är ett skräddarsytt träningspass med dina behov i fokus. Passen kan se olika ut och ha olika upplägg beroende på vad du har för syfte. Vissa vill få motivation och ny energi och andra vill slipa på tekniska moment för att prestera bättre.

Personlig träning i present

Få presenter och julklappar är så uppskattade som personlig träning. Vill du unna någon du tycker om lite extra hälsa går det självklart bra att köpa ett presentkort hos oss. Hör av dig så löser vi det.

Kan man dela på en PT-timma?

Det går bra att vara två som delar på en PT timma. Detta heter då PT-Duo. Ni finner mer information på vår prislista.

Hur bokar man personlig träning?

Kontakta vår headcoach för att boka tid med någon av våra personliga tränare. Det går utmärkt på plats, via chatten eller e-mail.

Får man rabatt om man köper många timmar?

Om ni är intresserade av att köpa ett större paket med PTtimmar coaching eller liknande så kontakta oss för offert.

För vem är personlig träning?

Anledningarna att använda en PT är lika många som det finns individer. Oavsett nivå kan alla utvecklas och att satsa på sin egen hälsa är den bästa investeringen man kan göra. Våra PT´s har klienter från 14 år  till 60 år. Vi finns här för alla.

I vilka medlemskap ingår personlig träning?

Det finns tre olika medlemskap. I SILVER och GULD ingår personlig träning varje månad. Det går självklart att köpa till personlig träning oavsett medlemskap och även att köpa fler timmar i de medlemskap där det redan ingår.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest