Sedan 2015

Om Oss 

421 Crossfit är ett Träningscenter i Göteborg med fokus på Crossfit, Funktionell fitness och Personlig träning. Vi erbjuder gruppträning, Open Gym, företagsträning, barnträning, personlig träning och kostupplägg.   

Vårt Gym

Vår box, som man kallar ett crossfitgym, är en stor träningsanläggning i Sisjön med fokus på Crossfit och Funktionell Fitness. Vårt mål är att genom professionell coaching, inspiration och glädje skapa ett sundare liv för våra medlemmar. Vi erbjuder bl.a en rad olika träningsupplägg beroende på dina mål och vart du befinner dig i livet. Vi erbjuder olika typer av Klasser, Open Gym, Crossfit Kids, Crossfit Teens, Personlig träning, Kostrådgivning, Företagspass, Gravidträning, Mammaträning och en rad andra tjänster. I boxen hittar du barnrum för de mindre barnen. Vi erbjuder stora träningsytor med plats för två gruppklasser eller företagspass.  Det finns Open Gym, kafédel, kök, stretchingytor ett stort utomhusgym. Lokaler på 560 m2

Vårt Crossfitgym i i Sisjön är också fullt utrustat med konditionsutrustning anpassat för just Crossfit. På samma sätt finns det boxar, klätterrep, ringar,  hex-hantlar, kettlebells och mängder av profesionell utrustning för olympiska lyft. Tycker man det är extra roligt med Strong man träning finns traktordäck , slädar och sandsäckar. Vi är helt enkelt en välutrustad box där det både går att köra klasser och open gym samtidigt. 

 • Lokaler på 560 m2
 • Takhöjd 6 meter
 • Två open-gym ytor
 • Utomhusrigg med möjlighet att kasta Wallball
 • Tillgång till stor yta för utomhusträning
 • Stort utbud av konditionsmaskiner
 • Massa KB, WB, DB, vikter
 • Rep, ringar och rigg
 • Yogamattor, yogablock och foam rollers
 • Barnrum där din barn kan hänga medan du tränar
 • Fri Wi-Fi
 • Fri parkering
 • Utrustning för mobilitet
 • 2 omklädningsrum med dusch
 • Yta att värma mat och sitta och chilla före/efter din träning
 • Möjlighet att handla dricka samt bars
 • Fina löparspår precis runt “hörnet”
 • Slädar och traktordäck för strongman

“äntligen, ett gym där alla är välkomna. härlig stämning, Värme & gemenskap. Jag kände mig hemma direkt”

Hos oss står stämning i centrum. De är genom glädje och motivation man skapar långsiktiga resultat. Hos oss stöttar och pushar medlemmarna varandra framåt och det finns mycket hjärta och gemenskap i boxen. Hos oss blir alla sedda och alla är välkomna. Att träna tillsammans oavsett nivå och bakgrund  är en stor del av vår träningsfilosofi.

Populära träningsupplägg

CrossFitKlasser

Gravidklasser

Mammaträning

Företagsträning 

CrossFit Kids

CrossFit Teens 

Open gym 

Gör en Förändring

Riktiga människor. verkliga resultat

 Vi finns för medlemmarna och det är medlemmarna som är boxen. Fokus i i träningen ligger på engagemang och samhörighet med en varm gemenskap där man direkt känner sig välkommen. Till skillnad från vanlig gymträning så finns inga speglar och i boxen läggs mer vikt på prestation, utveckling och välmående. Hos oss kan alla träna och man gör det gärna tillsammans. Övningarna anpassas utifrån de förutsättningarna man har vilket gör att både tävlingsatleter och pensionärer kan träna ihop, alla på sina villkor. 

 

Om du känner dig obekväm att vara på vanliga gym eller tycker att du inte passar in på gym – så är 421 Crossfit boxen du ska komma till. Här blir du sedd, peppad och coachad utefter dina förutsättningar. Crossfit är en fantastisk sport, det finns alltid något du är bra på och mycket du kan jobba på – håller motivationen uppe =)

Jeanette Delin

Vill du mötas av ett HEJ och ett leende varje gång du kommer in genom dörren till din träningslokal? Vill du träna på ett ställe där både kompetens och personlighet starkt lyser igenom? Där nybörjare och erfarna crossfitatleter tränar bredvid varandra med utgång ifrån individens egna nivå. Då tycker jag du ska träna med oss på 421 CrossFit  – Träningsglädje rakt igenom.

Lisa Leijon

Bästa, bästa stället. Andan säger vi, alla är välkomna och det är ’vanliga’ människor som tränar här. Du kan alltid hitta någon att träna med. Ägarna är mycket lyhörda för önskemål och vill samtliga medlemmars bästa. Här är du sedd och aldrig en i mängden. Kan inte tänka mig en bättre plats att träna och hänga på.

Emma Karlsson

WOD

No WOD available

Värdeord

Samhörighet
Välmående
Engagemang
Professionalitet
Öppenhet

Affärsidé

Genom engagerade ledare och en gemensam mötesplats skapar vi möjlighet för människor att tillsammans investera i sig själva.

Vår Mission

Vi finns för att människor ska mötas och för att vägleda dem i ett balanserat och gott liv.

Vår Vision

Vår vision är att människor ska må bra, varje dag genom hela livet.

Vad är unikt med 421 CrossFit

Det finns många olika typer av boxar, vissa satsar hårt på elittävlingar, vissa på enbart klasser och andra fungerar snarare som automatgym utan instruktörer. Vår styrka är nog just bredden. Att alla är välkomna och att vi tar hand och bryr oss om varandra.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest