Crossfit & Företagsträning 

Företag

Låt oss berätta mer

Företagshälsa

Boka träningspass med ditt Företag

Upplägget för företagspass kan ha olika utformning och anpassas utifrån era förväntningar och förutsättningar. Det vanligaste upplägget är att man bokar stående tider en eller två ggr i veckan. Det går även att boka enstaka “event” eller pass som en del av kickoff eller liknande.  Vi välkomnar alla typer av företag och träningsbakgrund.  Har ni en stor spridning i ålder? Ingen fara ni kan fortfarande träna tillsammans.  ALLA kan vara med!  Det är en av de stora fördelarna med företagsträning i CrossFit. Stort fokus ligger på muskelkondition och att ha roligt. Ingen tidigare erfarenhet av CrossFit krävs och du behöver inte ha någon träningsbakgrund – det passar dig ändå! 

 

Fördelar med företagsträning

Förhöjd produktivitet

Forskning visar att fysisk aktivitet ökar produktiviteten hos anställda 

Bättre sammanhållning

Att träna tillsammans på arbetsplatsen ökar gemenskap och bygger relationer

Ökad personalhälsa

Med bättre hälsa hos anställda minskar risken för kostnader relaterad till sjukdom

Företagspass

Crossfit är funktionell rolig men samtidigt utmanande träning där hela kroppen används. ALLA kan vara med och passen modifieras utefter ålder, träningsnivå tidigare erfarenhet etc. Vi skräddarsyr passen utefter era önskemål. Företagspassen är 1 h långa börjar med uppvärmning sedan styrka, teknik och kondition. Vi hjälper er till gladare och starkare anställda.

Föreläsningar

Med gedigen erfarenhet och utbidning inom kost och träning har vi möjlighet att hjälpa er att vara en sundare arbetsplats. Vi skräddarsyr föreläsningar efter era behov. Det går utmärkt att antingen kombinera förälsningar med företagspass eller som ett separat “event” i era lokaler.

Företagsevent

Hos oss kan ni skapa en upplevelse för hela personalen.  Vi har möjlighet att anordna event för personalen men även för er kunder eller samarbetspartners. Genom samarbetspartners kan vi skapa ett större helhetskoncept med träning, hälsa och teambuilding i centrum. 

Kontakta oss

Pin It on Pinterest