Crossfit Barnträning Göteborg  

Crossfit Kids

Låt oss berätta mer

Crossfit för Barn

Vad är Crossfit Kids?

På 421 Crossfit kids skall träningen vara rolig och varierande. Vi fokuserar på mycket rörelse och lek samtidigt som vi försöker att utmana barnen genom att våga pröva olika övningar som tex handstående, lättare olympiska lyft och kullerbyttor. Träningen handlar också om att bygga självförtroende och självkänsla genom att låta barnen bemästra övningar de inte provat eller klarat av tidigare. Vi jobbar med att stimulera deras sinnen samt utveckla deras tillväxt genom rörelse. All träning anpassas efter individen och dess nivå. Kombinationen i CrossFit gör barnen starka, uthålliga och de får även en förståelse för hur deras kroppar fungerar på en atletisk nivå. Många barn kombinerar CrossFit med annan sport. Vi försöker även förmedla vikten av att resultat är inte allt utan att man alltid skall försöka göra sitt allra bästa.

9-11 år Lördagar 09:00 – 09:45 

 

Roligt

Det bästa sättet att få barn att röra på sig är genom glädje. Stort fokus på klasserna läggs på att hitta balans mellan att ha roligt och samtidigt utmana sig själv. Med en hels sal med “träningsleksaker” som rep, boxar, säckar och mycket annat skapar vi förutsättningar för era barn att längta till nästa träning.

Utvecklande

Barn utvecklas olika snabbt och med varierande ålder har alla olika förutsättningar. Med hjälp av skalningar olika typer av progressioner kan vi utmana även de som kommit längst samtidigt som vi kan bygga självförtroende och nyfikeheten hos de yngsta. 

Säkert

För att få erbjuda Crossfit Kids krävs en påbyggnadsutbildning av Crossfit Inc, allt för att skapa så bra rutiner och säkerhet som möjligt. Crossfit Kids är en internationellt beprövad träningsform med tusentals utövare. Hos oss kan era barn känna sig trygga.  

Kontakta oss

Pin It on Pinterest