Bli medlem hos oss

Bli medlem

Klasser

Open Gym

Crossfit Kids

Företagsträning

Personlig träning 

Från

1050 kr/mån

En CrossFitbox är inte som ett vanligt gym. 421CrossFit är en personlig partner som via stöd, kunskap och inspiration hjälper dig att komma i form och nå ett sundare liv.

Gratis Provträning

Testa crossfit

 

Medlemskap

Hos oss är det enkelt att vara medlem. Du betalar månadsvis och har tillgång till både träning event och uppföljning. Självklart kan du köpa till personlig träning eller annan utveckling.  Har du frågor så guidar vi dig givetvis till rätt val.

Klasser& Open gym

Oavsett medlemskap har alla medlemmar tillgång till våra klasser och utöver det Open Gym dygnet runt. På sommaren finns även ett utegym med rigg och gott om plats för utomhuspass. 

Event & Klubbmästerskap

Varje år försöker vi ordna två event för alla våra medlemmar. Det är en viktig del i att lära känna varandra, skapa gemenskap och ett tillfälle för inspiration. Utöver det anordnar vi ett klubbmästerskap där ALLA kan vara med. Det finns olika klasser och fokus är lika stort på att ha roligt som på tävlingsmomentet. I vissa av våra medlemskap erbjuder vi även kvartalsutmaningar där man tillsammans med sin coach andra medlemmar pushar varandra att klara utvalda utmaningar.  Det kan tex vara att skippa socker en månad, att träna ett visst antal pass eller klara något tekniskt moment. 

Barnrum

Alla våra medlemmar har tillgång till vårt barnrum. Har du barn som klarar av att ta hand som sig själva finns möjligheter att lämna dem i vårt välfyllda “lekrum” . I lokalen finns även Wifi för eventuella paddor eller telefon. 

Upplägg kring kost

En grundläggande del i att må och leva bättre är vad, när och hur vi äter. Det påverkar också vilka resultat vi får av vår träning. I silvermedlemskapet ingår kostrådgivning och digital kostcoachning. Vill man ta det hela vägen så kan man välja vår guldmedlemskap där det ingår ett fullständigt individuellt kostprogram. Självklart är det möjligt att köpa fristående hjälp med kostupplägg oavsett medlemskap

Wokskhops & Utbildningar

Varannan månad ingår det i vissa av våra medlemskap fritt deltagande på workshops & utbildningar (6 ggr/år). Vi väljer vid dessa tillfällen ut ett ämne som vi fördjupar oss i genom övningar och teori. Exempel på workshops kan var olympiska lyft, löpteknik, gymnastik eller kettlebell. Självklart går det oavsett medlemskap att köpa plats till dessa workshops i mån av plats. 

Upplägg kring kost

En grundläggande del i att må och leva bättre är vad, när och hur vi äter. Det påverkar också vilka resultat vi får av vår träning. I silvermedlemskapet ingår kostrådgivning och digital kostcoachning. Vill man ta det hela vägen så kan man välja vår guldmedlemskap där det ingår ett fullständigt individuellt kostprogram. Självklart är det möjligt att köpa fristående hjälp med kostupplägg oavsett medlemskap.

tilllägg & Träningsprogram

Oavsett medlemskap har du tillgång till de träningsprogram (programmering) som utförs på klasserna. Utöver dessa finns specifika tilläggsprogram om man under en period vill fokusera extra på tex styrka, gymnastik eller olympiska lyft. Dessa program ingår i vissa av våra medlemskap. I dessa ingår även vår RX programmering som är  ett tuffare och mer utmanande träningsprogram för de som verkligen vill utmana sig själva. För de som verkligen vill ha maximal utveckling finns det i vissa av våra medlemskap möjlighet till helt individuella träningsprogram där våra personliga tränare skräddarsyr träningen helt efter dina mål och förutsättningar.  Självklart går alla träningsupplägg, program och tillägg att köpa fristående oavsett typ av medlemskap. 

Träningsfoto

Vår headcoach Damien tycker förutom CrossFit om att fotografera och om man önskar finns det möjlighet att få träningsfoton från pass etc. 

Personlig träning 1:1

I vissa av våra medlemskap ingår personlig träning där du utefter dina behov blir coachad 1:1 Du får värdefulla tips kring teknik, stryka, gymnastik eller bara ett roligt utmanande pass. Det formas just efter dina behov. Självklart är det möjligt att även köpa fristående PT-pass oavsett medlemskap. 

Hälsomentor

För många krävs en stor livsomställning för att bryta negativa mönster. Det handlar många gånger mer än om bara träning och via en hälsmentor kan du få hjälp att hitta ny energi, livsglädje och balans i din vardag.  

Som ny medlem

För oss är det viktigt att alla känner sig trygga och kommer igång på rätt sätt. Har man inte tränat CrossFit tidigare behöver man därför gå vår introkurs. När man väl kan grunderna är det dags att boka sina första pass via wodify. Du kommer snabbt uppleva vår gemenskap och hur du blir en del av vår samanhållning. 

Introkurs

Som ny CrossFitutövare stöter man på en rad nya begrepp och tekniska utmaningar i och runt sin träning. För att komma igång på rätt sätt och lära sig grunderna så behöver nya medlemmar gå en privat introduktionskurs med vår coach för att sedan kunna boka våra ordinarie pass. 

Wodify 

För att boka pass, registrera resultat och checka in  används Wodify som är ett av världens största fitnessplattformar. Det är specifikt anpassat för CrossFit och funktionerna finns både som App och via webben. Även schemaläggning och dragningar för medlemskap går via detta systemet 

Open gym  

När man tränat ett tag och känner sig trygg i teknik, övning och utrustning finns det möjlighet att träna på egen hand utanför klasserna. Anläggningen är öppen dygnet runt via passerkort. Rådgör med din coach innan du börjar träna själv och ansök om att få köra Open Gym. 

Uppsägning & bindningstid

Uppsägning

Även om vi nästan lär känna alla våra medlemmar på ett personligt plan och folk skaffar nya vännner i boxen är det naturligt att saker händer i livet. Man flyttar, hittar nya intressen eller får ändrad livssituation. Alla våra medlemskap går därför att säga upp med 3 månaders uppsägning. Givietvis tränar du som vanligt under uppsägningstiden. Skicka ett meddelande via länken nedan så hjälper vi dig.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest