VÄLKOMMEN TILL OSS

Bli medlem

Klasser

Open Gym

Crossfit Kids

Företagsträning

Personlig träning 

Från

1050 kr/mån

En CrossFitbox är inte som ett vanligt gym. 421CrossFit är en personlig partner som via stöd, kunskap och inspiration hjälper dig att komma i form och nå ett sundare liv.

Gratis Provträning

Testa crossfit

 

Medlemskap

Hos oss är det enkelt att vara medlem. Du betalar månadsvis för ditt grundmedlemskap och har tillgång till både träning, event och uppföljning. Självklart kan du köpa till kringtjänster som t. ex. personlig träning, individuell programmering eller annan utveckling.  Har du frågor så guidar vi dig givetvis till rätt val.

Klasser & Open gym

Alla medlemmar tillgång till våra klasser och utöver det Open Gym dygnet runt. På sommaren finns även ett utegym med rigg och gott om plats för utomhuspass.

Event & Klubbmästerskap

Varje år anordnar vi event för alla våra medlemmar. Det är en viktig del i att lära känna varandra, skapa gemenskap och ett tillfälle för inspiration. Utöver det anordnar vi ett klubbmästerskap där ALLA kan vara med. 

Kök & lekrum

Alla våra medlemmar har tillgång till vårt kök och lekrum. Barn som klarar sig själva kan spendera tid här när du som förälder tränar. Kom ihåg att det är du som föräldder som asvarar för ditt barn när hen följer med till boxen. I lokalen finns även Wifi för eventuella paddor eller telefon.

GRAVID- & MAMMATRÄNING

Du som är gravid kan delta på alla våra klasser. Våra coacher hjälper dig att anpassa träningen efter dina förutsättningar och för att du ska må bra. I perioder erbjuder vi också mammaträning som är till för dig som varit gravid och vill komma igång efter förlossning. NY START 20/9 2023. Träningen fokuserar extra på bäckenbotten och inre magmuskler utan att tappa kärnan i varierad crosfitträning. 

WORkskhops & Utbildningar

Några gånger per år arrangerar vi workshops & utbildningar. Vi väljer vid dessa tillfällen ut ett ämne som vi fördjupar oss i genom övningar och teori. Exempel på workshops kan vara olympiska lyft, löpteknik, gymnastik eller kettlebell. Ibland är det gratis för medlemmar, andra gånger får man betala för att delta.

Upplägg kring kost

En grundläggande del i att må och leva bättre är vad, när och hur vi äter. Det påverkar också vilka resultat vi får av vår träning. Hos oss kan du köpa kostrådgivning och/eller ett individuellt kostprogram anpassat efter dina mål och förutsättningar.

tilllägg & Träningsprogram

Hos oss erbjuds olika typer av klasser som alla ingår i grundmedlemskapet. Den som vill kan också köpa till tilläggsprogram eller ett individuellt träningsprogram. Ett tilläggsprogram är bra om du till exempel vill fokusera extra på tex styrka, gymnastik eller olympiska lyft. För dig som verkligen vill ha maximal utveckling finns det möjlighet till ett helt individuellt träningsprogram där vi skräddarsyr träningen efter dina mål och förutsättningar.  

Träningsfoto

Tränar man hos oss fastnar man på bild (om man vill)! Antingen via våra coacher som publicerar foton och videos på instagram eller via medlemmar och bekanta som fotar tävlingar och events.  

Personlig träning 1:1

Om du har behov av mer individuell träning kan du bli coachad 1:1 av någon av våra coacher. Du får värdefulla tips kring teknik, stryka, gymnastik eller bara ett roligt utmanande pass. 

InBodyvägning

Hos oss kan du genomföra en kroppskompositionsanalys. Analysen visar bl. a. din fördelning av fett och muskler. Om du har specifika mål med din träning kan det bara en bra idé att göra en mätning innan ett träningsupplägg och en mätning efter. InBody-vågen ger till skillnad från en vanlig våg en djupare bild av vad din kropp faktiskt består av. 

Som ny medlem

För oss är det viktigt att alla känner sig trygga och kommer igång på rätt sätt. Har man inte tränat CrossFit tidigare är det bra att gå vår introkurs. När man väl kan grunderna är det dags att boka sina första pass via wodify. Du kommer snabbt uppleva vår gemenskap och hur du blir en del av vår samanhållning. 

Introkurs

Som ny CrossFitutövare stöter man på en rad nya begrepp och tekniska utmaningar i och runt sin träning. För att komma igång på rätt sätt och lära sig grunderna är det bra att som nya medlem gå en privat introduktionskurs med vår coach för att sedan kunna boka våra ordinarie pass. 

Wodify 

För att boka pass, registrera resultat och checka in  används Wodify som är ett av världens största fitnessplattformar. Det är specifikt anpassat för CrossFit och funktionerna finns både som App och via webben. Även schemaläggning och dragningar för medlemskap går via detta systemet 

Open gym  

När man tränat ett tag och känner sig trygg i teknik, övning och utrustning finns det möjlighet att träna på egen hand utanför klasserna. Anläggningen är öppen dygnet runt via passerkort. Rådgör med din coach innan du börjar träna själv och ansök om att få köra Open Gym. 

Uppsägning & bindningstid

Uppsägning

Även om vi nästan lär känna alla våra medlemmar på ett personligt plan och folk skaffar nya vännner i boxen är det naturligt att saker händer i livet. Man flyttar, hittar nya intressen eller får ändrad livssituation. Alla våra medlemskap går därför att säga upp med 3 månaders uppsägning. Givietvis tränar du som vanligt under uppsägningstiden. Skicka ett meddelande via länken nedan så hjälper vi dig.

Samhörighet.Välmående.Engagemang

421Crossfit

Öppettider

OPEN GYM

24/7 (Boxen är öppen dygnet runt med passerkort)

KLASSER

Måndag - Fredag: 06:00-22:00, Lördag & Söndag: 06:00-22:00

BESÖK & PROVA PÅ

Boka gärna tid för att få så bra service som möjligt. Bemannade kontorstider varierar

Gratis Konsultation

Pin It on Pinterest