För vem är crossfit – motionären

by | Dec 17, 2020 | För vem är Crossfit, Funktionell Fitness | 0 comments

För vem är crossfit – motionären

Nu har vi gått igenom att Crossfit är för både barn, ungdom och elit men de allra flesta som tränar hos oss på Crossfit 421 är  “vanliga” atleter och det är dessa utövare som visar att Crossfit är för alla. Våra motionärer är en blandning av kvinnor och män i olika åldrar med varierande träningsbakgrund. En del som träna  hos oss på Crossfit 421 är par, andra mor & son, vissa kommer själva andra med kompisgänget.

När du väl börjat märker du snabbt av den magiska stämningen på Crossfit 421 där vi alla blir som en familj i boxen. Vi hejar på varandra och hjälps åt. Du behöver inte träna Crossfit särskilt länge innan du inser att alla är bättre på något, du som ny böjer kanske mer än en oldie eller går in och sätter handstand stående första gången du provar. Detta är den största charmen med Crossfit och innebär att motionär vilseledande vi är alla en inspiration för någon annan. 

Följ oss

Vill du veta mer oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 Crossfit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Pin It on Pinterest

Share This