Vad är Crossfit Open?

by | Feb 3, 2021 | 421CrossFit, Crossfit Tävling, Träning | 0 comments

VAD ÄR CROSSFIT OPEN?

Mellan 11/3-29/3 är det 3 veckor med 3 workouts som kommer att genomföras. Det är ett roligt test på vår fitness! ALLA kan vara med och vi uppmanar alla till att registrera sig på via denna länken: The CrossFit Open is Back, Register Now

Vi kommer att köra “CrossFit open 2021” som är den största crossfits tävlingen i hela världen. “OPEN” är kvalifikationer för att få tillgång till “Crossfit Games” (final tävling). Men är man motionär uppmanar vi även att man är med och tävlar mot sig själv för att pusha gränser och se vad man går för!

“OPEN” består av 3 wod som kommer släpps varje vecka på torsdagar och vi kommer att köra dem på fredagar mellan kl16:00 -18:00 just i vår box! Man värmer upp själv innan tiden man blir tilldelad att köra med en genomtänk uppvärmning som de flesta boxarna skriver på tavlan (valfritt om man väljer köra den). Vi rekommenderar er att komma 20 min innan vi kör igång för eventuella frågor osv. Antalet  deltagare per omgång (heat) beror på woden som släpps (utrustning som krävs eller plats). Ni kommer att ha en domare som dömer era repetitioner och hjälper er tillrätta. Vi vet att alla har olika mål i crossfit och alla inte vill tävla MEN det är en stor del av vår tränings metod eftersom det kommer visa er utveckling och förbättringar igenom crossFit. Dessutom det är inte vi som kör utan det blir hela gemenskapet i hela världen som ska köra samma wodar samtidigt vilket betyder fler än 14.000 box 🙂 

ALLA kan vara med eftersom wodarna kommer anpassas genom skalningar som passar de mesta. Även om man inte vill tävla är det viktigt att testa sig minst en gång per år, det finns olika klasser man kan välja beroende på nivån man är på! Vi tar givetvis hänsyn till covid och kommer att anpassa samt avgränsa med god marginal 🙂 Torka utrustningen,  mellan etc. Innan Corona var detta alltid en folkfest för CrossFit världen, i år blir det annorlunda. Vi tycker självklart att alla ska registrera sig och köra på, lita på att boxarna följer restriktionerna. Även om det inte blir folkfest i år så kommer man kunna utmana sig ordentligt! 

Är du inte medlem men sugen på att köra Crossfit Open i Göteborg så är du välkommen att höra av dig.

Följ oss

Vill du veta mer oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 Crossfit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Pin It on Pinterest

Share This