För vem är crossfit – elitatleten

by | Dec 17, 2020 | För vem är Crossfit, Träning | 0 comments

För vem är crossfit – elitatleten

Cross är en relativt ung idrott, vilket ger oss förmånen att samla många olika typer av atleter i samma box, så på samma pass kan det vara både nybörjare och de bästa i Sverige inom Crossfit. Även vi på Crossfit 421, har en del riktigt duktiga utövare, som nosar på Sverigeeliten. Dessa duktiga utövare tränar dels på våra vanliga WOD:ar men även på RX-pass, som är Crossfit “elitklasser” för atleter som klarar en viss nivå. Tack vare att alla tränar under samma tak i boxen kan vi lära av varandra. Tack vare att Crossfit är en ung sport finns stora möjligheter att utvecklas och komma långt om man har rätt inställning och är villig att träna på det som behövs. 

Följ oss

Vill du veta mer oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 Crossfit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Pin It on Pinterest

Share This