Den stora flytten

by | Jan 10, 2021 | 421CrossFit, Träning | 0 comments

CrossFit 421 Box 2.o

2019 hade vi drivit boxen i Högsbo i 3.5 år och den hade vi byggt om och renoverat många gånger, vi kände alltid att den inte var tillräckligt stor. Vi hade inget kontor och takhöjden skulle kunna bli lite högre. Men drömmen om en ny lokal låg så långt bort.

Vi visste att det skulle innebära ett otroligt arbete, tid, pengar och planering. Vår nuvarande hyresvärd hade ofta klagat på att vi spelade för hög musik och att det lät för mycket när alla droppade vikter.
En dag hade vi ett möte då han fick nog och det var tydligt att han inte vill ha kvar oss i lokalen. Vi tog en diskussion och än en gång började vi söka efter ny lokal, det blev en nystart i tänkandet och ett roligt projekt tyckte vi. Till slut hittade vi den perfekta Crossfit-lokalen, den kändes surrealistiskt. Efter lång förhandling med både dåvarande hyresgäst och den ny så fick vi två riktig bra dealar vi absolut inte kunde tacka nej till.Vi accepterade erbjudandet och allt klaffade riktigt bra i tajmingen, före detta hyresgästen gjorde allt för att hjälpa oss att till och med få tillgång till lokalen för renovering två veckor innan vilket hjälpte oss så mycket.
Vi planerade noggrant innan hur allt skulle se ut, ritade upp en preliminär planlösning, räknade på ekonomin och insåg att det skulle bli tufft men som sagt allt går om man bara vill tänkte vi.

Vi bad om hjälp och det var hela 53 medlemmar som ställde upp och hjälpte oss att flytta, måla, renover och allt som behövdes. Vissa tog till och med ledigt från sina arbeten för att kunna hjälpa oss andra fick vi låna lastbil, verktyg och annat som behövdes. Vi var än en gång tvungna att boka allt väldigt tajt. Tre dagar hade vi på oss att flytta ut allt och renovera hela det nya stället som nu istället skulle bli 550m2. Nu i efterhand undrar vi hur det kunde gå vägen men under tiden kändes allt självklart och än en gång för att vi var så motiverade. Detta var dessutom mitt i open som vi fick köra i både gamla och nya boxen.

Vi målade hela lokalen svart med turkosa detaljer som var vår signatur färg. Vi fick en ny STOR fin logga på väggen, vi rev väggar, kaklade, la golv, byggde ett café och mycket mer. Efter tre dagar hade vi kommit riktigt långt. Men allt var långt ifrån färdigt dock så kunde man faktiskt nu träna och det var en befriande känsla för det var i huvudsak målet att alla medlemmar skulle får tillgång till att träna så fort så möjligt.
Vi var nöjda men samtidigt förstörda, som det ska vara när man flyttar och renoverar en box!

Följ oss

Vill du veta mer oss, bli inspirerad, lära känna andra medlemmar eller bara dela med dig av dina egna erfarenheter? Följ 421 Crossfit på sociala medier. Interagera med oss och var en del av vårs stora träningsfamilj.

Pin It on Pinterest

Share This